Skip to content

Hoe het short-leasen van een Ebike4Delivery in zijn werking gaat

Grafisch vormgever Rianne Gouwens - Ebike4Delivery

Rianne

Vanwege het Coronavirus en de gestelde maatregelen van de Rijksoverheid, beginnen cafetaria’s en restauranteigenaars massaal een bezorgservice. Het is een goede oplossing om toch nog in deze bizarre tijden omzet te kunnen genereren, want dat is nu moeilijk. Vandaar dat Ebike4Delivery ondernemers tegemoet wil komen door een short-lease van onze bezorgfietsen aan te bieden!

Leestijd: 5 minuten

Het short-leasen van onze Ebike4Delivery

Wij bieden dus ondernemers de kans om voor een korte periode gebruik te maken van onze Delivery Ebike(s). Zo zit je niet meteen vast aan een contract van 24 maanden en kun je op een voordelige manier je werkzaamheden voortzetten. Wanneer je hier interesse in hebt, kun je contact opnemen met Frans Brittijn: 06-54903149 of frans@ebike-nederland.com

Hoe gaat het in zijn werking?

Voor nu hebben we een short-lease periode van 3 maanden opgesteld. Dit kan eventueel worden uitgebreid, mocht de situatie na 3 maanden nog steeds niet verbeterd zijn.

Wat krijg je?

 • Je ontvangt een gebruikte, maar 100% technisch in orde, oranje gekleurde Ebike4Delivery van ons;
 • Inclusief 2 fietssleutels en 1 accusleutel;
 • Inclusief een licht gebruikte bezorgbox of EPP (piepschuim) box;
 • Branding van Ebike4Delivery op het frame (en eventuele boxen);
 • Een 18 ampère accu inclusief lader;
 • Inclusief diefstal verzekering (wanneer de 2 originele sleutels nog in bezit zijn);
 • Er geldt een eigen risico van €150,- bij schade (door derden of vernieling) of diefstal. Slijtage onderdelen vallen onder de gebruikelijke servicevoorwaarden.
 • 24-uurs service bij storingen;
 • Mocht de fiets een technische storing hebben die niet direct gerepareerd kan worden, wordt de fiets omgeruild zodat de werkzaamheden voortgezet kunnen worden;

Wat zijn de kosten en voorwaarden?

 • Je short-leaset een Ebike4Delivery voor €40,- per week;
 • De short-lease is per week opzegbaar;
 • De Ebike4Delivery wordt bij je afgeleverd en weer opgehaald voor eenmalig €75,-;
 • De levertijd is 1 week.

Neem voor de verdere verbonden voorwaarden contact met ons op. Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Overstap-actie!

Merk je dat een bezorgfiets hartstikke handig is om mee te bezorgen, en wil je een eigen Ebike4Delivery leasen? Je ontvangt wanneer je vanuit een short-lease overstapt naar een GEN2+ of GEN3 Delivery Ebike maar liefst 50% credit retour van ons! Er kan na de short-lease, maar ook tussentijds overgestapt worden.  Hiervoor kun je tegen die tijd weer contact met ons opnemen. 

Kopen vs Leasen - De Ebike4Delivery GEN3 en GEN2+ - Ebike4Delivery

Hoe zet ik een bezorgservice op?

We kunnen het ons maar al te goed voorstellen hoe moeilijk het is voor de cafetaria’s en restauranthouders om in een keer in een rap tempo een bezorgservice op te zetten. Vandaar dat we hier enkele tips voor je op een rijtje hebben gezet. Voor een uitgebreide uitleg over hoe je een bezorgservice opzet, kun je onze Whitepaper downloaden. Ook hebben wij hierover verschillende blogs geschreven die je kunt doorlezen.

 1. Promoot via Social-Mediakanalen en je website dat je begonnen bent met bezorgen en hang affiches op bij de deur van je restaurant.
 2. Laat ze hierbij weten hoe ze hun bestelling kunnen plaatsen: telefonisch, via een bestelplatform, tussen een bepaald tijdstip.
 3. Kies voor een menu dat je makkelijk kan bezorgen: niet alle gerechten zijn hiervoor geschikt.
  1. Kies je vervoersmiddel, zoals onze Ebike4Delivery, en zorg voor personeel die kan helpen met de bezorgingen.
 4. Mocht je nog geen verpakkingen hebben, bestel deze dan bij leveranciers zoals Paardekooper en/of zorg dat het eten goed is ingepakt.
 5. Pak koude en warme gerechten los van elkaar in, het liefst in verschillende boxen/tassen, om lauwe gerechten te voorkomen.
 6. Bepaal je bezorggebied. Haal je niet te veel op je hals. Door ver te bezorgen verlies je tijd bij andere bezorgingen en kwaliteit van je gerechten. Bezorg dus bijvoorbeeld alleen in je eigen dorp/stad/streek en stel een grens in op het aantal kilometers.
 7. Bezorg vooral contactloos. Hoe dat in zijn werking gaat, zie je hier. Laat klanten online, via een Tikkie of via een contactloos pinapparaat betalen. 
 8. Vraag zoveel mogelijk advies aan bijvoorbeeld je mede ondernemers of lees, zoals nu, tips over hoe je het aan moet pakken.
 9. Houd ten alle tijden rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Heb je dus interesse in een short-lease? Neem dan contact op met Frans Brittijn: 06-54903149 of frans@ebike-nederland.com

Meer weten? Download onze gratis whitepaper!

Download de whitepaper