Skip to content

Serviceformulier

Is je Ebike4Delivery toe aan service of onderhoud of heeft hij schade opgelopen? We staan klaar om je helpen. Alle service-, onderhouds- en schademeldingen kun je via dit formulier aanvragen. Let op: dit formulier is niet bedoeld voor meldingen over een gestolen fiets of kwijtgeraakte sleutels! 

Via dit formulier kun je het volgende aanvragen:

Let op! Is uw fiets gestolen? Mail dan naar service@ebike-nederland.com. Heeft u nieuwe sleutels nodig? Raadpleeg dan de AXA Sleutelservice. Voor deze genoemde gevallen is het NIET de bedoeling dat onderstaand formulier wordt ingevuld.

Voor alle vragen gerelateerd aan de boxen van uw fiets graag contact opnemen met de sales afdeling van Ebike4Delivery.

Belangrijk: het formulier staat slechts één framenummer per formulier toe. Heb je meerdere Ebike4Delivery bezorgfietsen of bezorgscooters die service of onderhoud nodig hebben? Verstuur het formulier dan per bezorgfiets of scooter een formulier. Lees voor het invullen van het serviceformulier de service -en onderhoudsvoorwaarden. Het niet houden aan de voorwaarden kan leiden tot extra kosten.

Heb je een dringende vraag of opmerking? Mail dan naar service@ebike-nederland.com. Je mail wordt dan zo spoedig mogelijk beantwoord. Let op: via dit e-mailadres kun je geen servicemeldingen doorgeven, dat kan alleen via het formulier!

Sleutelservice

Via de AXA Sleutelservice kun je veilig en snel een reservesleutel voor je AXA-fietsslot bestellen. Voor alle service omtrent het slot en de sleutels is AXA het aanspreekpunt.