Skip to content

Over ons

Wie zijn wij?

Ebike Nederland B.V. is een Nederlands bedrijf dat vooral bekend is van de populairste elektrische bezorgfiets: de Ebike4Delivery. Toch is Ebike Nederland B.V. al sinds 1860 actief in de fietsindustrie met de eigen merken Concordia, Gruno/Adek/Amstel Transportfietsen en Brittijn Fietsen. Deze laatste is al sinds 1930 importeur van de Sachs Saxonette gemotoriseerde fiets: de voorloper van de e-bikes zoals wij die kennen.

Specialist in elektrische mobiliteit
Wij zijn gespecialiseerd in elektrische mobiliteit voor transport en intensief professioneel gebruik. Onze kennis en expertise heeft geleid tot de ontwikkeling van de Ebike4Delivery en de Escooter4Delivery. Deze leveren wij o.a. aan bekende fastfoodketens, pharma, maaltijd- en postbezorging en de leisure- en gastvrijheidsindustrie.

Historie van Ebike Nederland - Ebike4Delivery
Kopen vs Leasen - De Ebike4Delivery GEN3 en GEN2+ - Ebike4Delivery

Made in Holland
Onze producten worden ontworpen, ontwikkeld en geassembleerd in Nederland. Daarnaast wordt de assemblage onder andere gedaan door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling, fabricage, verkoop en het onderhoud van e-bikes. Hierdoor begrijpen wij beter dan ieder ander welke eisen de gebruiker aan een moderne e-bike stelt.

Ebike Nederland biedt een breed scala aan producten en services, gericht op zorgeloze elektrische mobiliteit voor al onze klanten. Dit kan in een totaalpakket; van huur of koop, tot full operational lease en inclusief training, service, reparatie en onderhoud.

Wereldwijd
Ebike Nederland is internationaal marktleider in fabricage en distributie van e-bikes voor professioneel gebruik. In 2020 bereiken wij de mijlpaal van 10.000 operationele e-bikes in meer dan 15 landen wereldwijd. Het in snel tempo groeiende klantenbestand wordt bediend door onze commerciële organisatie en partnerships in de belangrijkste Europese landen, de Verenigde Staten en Azië-Pacific.

DeliverEbike GEN2 Domino's bezorgfietsen - Ebike4Delivery
Historie van Ebike Nederland - Ebike4Delivery
Concordia Velocipede, start in de fietsen-business
NV Rijwiel- en Machinefabriek Brittijn & Lankhorst, Gruno-Adek-Amstel transportfietsen, eerste motoriseerde fiets
Brittijn Fietsen, frames & groothandel
Brittijn Fietsen, importeur van de gemotoriseerde Sachs Saxonette
Oprichting Ebike Nederland B.V., lancering Ebike4All
Lancering Ebike4Delivery
DeliverEbike GEN2 bezorgfiets - Ebike4Delivery
Release 2e generatie e-bikes
Lancering Ebike4Hospitality
Ebike4Delivery - De DeliverEbike GEN3 zwart
Release 3e generatie e-bikes
1860
1939
1956
1997
2012
2015
2017
2020
2020

De diensten van Ebike4Delivery

Wij kunnen onze producten voorzien van jouw eigen branding:

Onze experts helpen je graag het beste uit je bezorgservice te halen:

Onze monteurs proberen mankementen zo snel mogelijk te verhelpen:

Verzekering en garantie zit in onze leasepakketten inbegrepen:

Voor verschillende typen bedrijfsvoeringen:

Ebike bezorger - Ebike4Delivery

Ebike4Delivery

Alles wat je nodig hebt om te kunnen bezorgen!

Vacatures

Wil jij deel uitmaken van ons fantastische team? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures! Open sollicitaties zijn ook altijd welkom.

Aantal uur: 40 uur
Regio: Randstad
Afdeling: E-Bike

Functiebeschrijving

Als Field Technician is het jouw taak om te zorgen dat onze klanten, in binnen- en buitenland, zorgeloos met hun fiets de weg op kunnen gaan. Je hebt als hoofdtaak het onderhouden en repareren van e-bikes op locatie bij de klant! Daarnaast is het ook jouw taak de nieuwe Ebikes4Delivery af te leveren. Ben jij niet vies van vieze handen? Lees dan snel verder!

Dit zijn wij

Geen partij in Nederland die zoveel ervaring heeft met het leasen van consumentengoederen als Elbuco. Wij bieden al ruim vijfenveertig jaar high service leaseconcepten, waarmee we onze klanten behalve zekerheid ook flexibiliteit en gemak bieden. Daar staan we voor. Elbuco is de laatste jaren sterk gegroeid in aantal leaseproposities en bijbehorende leaseovereenkomsten. Daarnaast heeft Elbuco sinds 2019 een meerderheidsbelang in New ComServe Group en is Elbuco per februari 2020 een samenwerking aangegaan met Ebike4Delivery. Dit alles om gezamenlijk een unieke propositie breed in de markt aan te bieden. Ebike4Delivery verzorgt vanuit haar hoofdkantoor in Cuijk de verkoop, leasing en onderhoud van elektrische bezorgfietsen in heel Europa. Met klanten zoals Thuisbezorgd, Domino’s Pizza, Burger King en heel veel andere restaurants/bedrijfstakken hebben wij een flinke vloot aan e-bikes.

Dit ben jij

Ben jij het talent met technisch inzicht? En heb je een flexibele instelling? Ook ben je enthousiast en representatief en weet je de klanten te bedienen met hoogst haalbare service. Kortom, service en klantgerichtheid zijn je op het lijf geschreven. Daarnaast beschik je over:

  • 100% inzet en motivatie
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Een 24/7 mentaliteit.

Dit bieden wij

Leuke collega’s | uitdaging | ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën | 28 vakantiedagen | 8% vakantiegeld | passend salaris | reiskostenvergoeding | deelname aan onze collectieve pensioenregeling.

Daarnaast bieden wij je een gedegen opleiding tot fietsenmaker / fietsenmonteur (mocht je geen ervaring hebben)

Ben jij die Field Technician die mee wilt bouwen aan een groeiende organisatie én wilt werken aan persoonlijke groei? Stuur dan jouw motivatiebrief met Curriculum Vitae naar vacatures@elbuco.nl, T.a.v. Marieke Dekker. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Marieke Dekker van de afdeling Human Resources, op telefoonnummer 088-7129032.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld