Skip to content

Afname-opties

Bezorgfiets van Ebike4Delivery leasen of kopen? Hier vind je alle mogelijkheden. Zie welke opties er zijn en waar je recht op hebt. We bieden verschillende opties aan qua tijdsduur van de lease. Te allen tijde leasen we vanaf een contract van 24 maanden. De duur van de lease hangt af van het model fiets. Tot slot laten we zien wat de optie koop inhoudt. 

Leasen of kopen? Bij onze operationele lease optie heb je profijt van talloze voordelen. Het servicepakket en de verzekeringen zijn vooral voor ondernemers uitermate praktisch. Wil je niet vastzitten aan een tijdsgebonden contract? Dan kun je bij ons ook de bezorgfiets(en) kopen. 

Let op: ben je particulier en geïnteresseerd in onze fietsen? Dan kun je alleen van de optie koop gebruik maken. Wij kunnen geen particuliere lease aanbieden. 

McDonalds DE GEN 3

Alle voordelen

Lease je bij Ebike4Delivery een fiets, dan ben je voorzien van het meest complete servicepakket. Zo heb je bijvoorbeeld standaard 2 x per jaar gratis onderhoud aan je fiets (op aanvraag). Hier controleren onze begaafde monteurs je bezorgfiets en vervangen ze waar nodig onderdelen. Deze onderhoudsbeurten voorkomen vaak defecten en zorgen ervoor dat jij zonder zorgen kan bezorgen! 

Mocht er iets gebeuren met de e-bike waardoor er schade ontstaat? Dan heb je recht op onze 24-uurs service. Doe voor 18:00 je servicemelding en wij zorgen ervoor dat je binnen 24 uur een monteur op de stoep hebt.  

Daarnaast krijg je van ons een gratis leenfiets zolang je Ebike4Delivery wordt gerepareerd zodat je gewoon door kunt gaan met bezorgen! 

Onze fietsen zijn ook beschikbaar om te kopen! In dit geval ontvangt u een volledig eigen Ebike4Delivery en heb je verder recht op 6 maanden garantie en is er de mogelijkheid om een service- en onderhoudscontract af te sluiten. 

In beide gevallen kun je de fiets volledig personaliseren naar wens! We kunnen de fietsen spuiten in elke mogelijke RAL kleur en we kunnen het frame en je box(en) bestickeren met je bedrijfslogo (of ander ontwerp). Deze optie zit tevens ook in je leasecontract! 

Onze fietsen zijn voor meer bezorg-doeleinden geschikt dan alleen eten bezorgen. Niet alleen eettenten zijn aangesloten bij ons, zo hebben we bijvoorbeeld ook fietsen uitstaan bij apotheken of supermarkten. Niets is ons te gek! Twijfelt u of uw bezorgplannen samen kunnen gaan met Ebike4Delivery? Neem contact met ons op! We kijken graag met u mee of we voor u een passende bezorgfiets kunnen samenstellen. 

Kopen vs. Leasen - Ebike4Delivery GEN2+ Papa Johns bezorgfiets - Ebike4Delivery

24 maanden lease

48 maanden lease

Kopen vs. Leasen - Ebike4Delivery GEN2+ BurgerMe bezorgfietsen - EBike4Delivery

36 maanden lease

Koop

DeliverEbike GEN2 De Beren bezorgfiets - Ebike4Delivery

Vraag een offerte aan of bekijk ook onze accessoires en andere benodigdheden!