Skip to content

Hoe gaat het nu met Ebike4Delivery

Thijs

Zoals u misschien hebt vernomen heeft Ebike4Delivery in januari te maken gehad met een brand in ons pand in Cuijk. Gelukkig konden wij als bedrijf enorm snel schakelen en hebben we de draad meteen weer opgepakt. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij weinig tot niet zijn belemmerd in onze werkzaamheden.  

Leestijd: 2 minuten

Wij zouden dan ook Ebike4Delivery niet zijn als het ons toch gelukt is om te blijven groeien. Ondanks de tegenslag hebben wij nog steeds enorm veel restaurants en bedrijven kunnen helpen aan onze bezorgfietsen. Niet alleen in Nederland is ons klantenbestand gegroeid, ook hebben we weer meer nieuwe wegen naar het buitenland ingeslagen. 

De groei hebben wij mede te danken aan de coronacrisis, want natuurlijk waren de mogelijkheden voor restaurants na de sluiting van de horeca extreem beperkt. Bezorgen werd de enige mogelijke manier. Één en één is twee en veel restaurants kwamen bij ons uit voor dé oplossing.  

Nieuw pand

Na het verliezen van ons pand in Cuijk konden wij snel onze intrek nemen in Nijmegen. Aan de Nieuwe Dukenburgseweg 9 zitten wij nu in een groot pand met de productie en het hoofdkantoor. Samen met fietsenmerken als Gazelle en Amslod delen wij het Dutch Bicycle Centre. Dit gebouw wordt van binnen helemaal omgetoverd tot een groot bedrijvencomplex. Het gebouw is perfect geschikt voor al onze werkzaamheden en helpt ons al enorm bij de groei die we doormaken. 

Waar voorheen alles vanuit Cuijk werd geregeld, regelen we nu alles vanuit Nijmegen. Vanaf hier vertrekken dagelijks Ebike4Delivery ebikes naar plekken in heel Nederland en over de hele wereld. We zullen u de komende tijd een kijkje geven in dit nieuwe pand. 

Openstaande vacatures

Met deze groei komt ook kijken dat Ebike4Delivery meer mensen nodig heeft om iedere klant uiteindelijk op tijd van zijn fietsen te kunnen voorzien. Van accountmanagers tot monteurs en chauffeurs, op elk vlak kunnen wij mensen gebruiken. Naast het feit dat wij mensen goed kunnen gebruiken, breiden wij sowieso altijd ons team graag uit.  Er staan dan ook genoeg vacatures online. Deze kun je hier vinden. 

Met de dag gaan er meer fietsen uit naar nieuwe en bestaande klanten. We zijn erg dankbaar voor het vertrouwen in ons en hopen nog veel meer bedrijven te kunnen voorzien van onze fietsen en service! 

Geïnteresseerd in ons assortiment? Dan ben je hier op het juiste adres, op onze website vind je al onze producten en diensten met uitleg. Daarnaast zijn er ook opties om offertes op te vragen of zelfs voor demonstraties van fietsen bij u op de zaak. 

Meer weten over hoe je een succesvolle bezorgservice opzet? Download onze gratis whitepaper!

Download de whitepaper