Skip to content

De Ebike4Delivery GEN2+

Zoals je hem al jaren kent: die snelle, elektrische bezorgfiets die door de straten heen raast. De Ebike4Delivery GEN2+ is het vertrouwde model zoals al duizenden klanten wereldwijd hem gewend zijn.  Wij hebben zijn voorganger, de GEN2, dusdanig verbeterd dat wij de GEN2+ een geheel nieuw model kunnen noemen. In de bezorgfiets zitten verbeterde en stevigere onderdelen die wij nu nog gebruiken in ons nieuwste model (de GEN3). Daarmee zal de slijtage verminderen en kunnen we je daardoor nog minder downtime garanderen! 

De altijd betrouwbare GEN2+ is de fiets waar de meeste mensen ons tot nu toe van kennen. Het oude en vertrouwde design, maar nu met nog veel betere uitrusting. Eten bezorgen op deze fiets is een feestje!  

De sterkste punten van de GEN2+

Deze elektrische bezorgfiets is rijklaar met één druk op de knop. Wanneer je op de knop van de accu drukt, wordt zowel de trapondersteuning als de verlichting geactiveerd. Even je boxen inladen, eventueel het zadel in hoogte verstellen, en je kunt gaan! 

De GEN2+ start met een accu van 14 ampère. Met deze degelijke accu haal je makkelijk zo’n 50 kilometer. Optioneel bij deze fiets, is een upgrade naar een 18 ampère accu, waarvan de reikwijdte wel 70 km is. De maximale reikwijdte van alle accu’s hangt sterk af van bepaalde factoren. Het weer, het soort wegdek, de laadcyclus van de accu zijn allemaal belangrijke factoren. Ook is het altijd aan te raden aan de bezorgers om krachtig mee te trappen! 

De bezorgfiets is tevens ontworpen om twee bezorgboxen te kunnen dragen. Je kunt kiezen om de box voor of achter te plaatsen, of om voor én achter boxen te installeren. Onze boxen zijn goed geïsoleerd en kunnen volledig gepersonaliseerd worden met jouw branding!  

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de sterke punten van onze GEN2+. Nog meer overtuiging nodig? Je vind hieronder alle specificaties van de bezorgfiets. Nieuwsgierig naar de verbeterde en nog luxere versie van de GEN2+? Klik hier om te lezen over ons nieuwste model, de GEN3! 

Geïnteresseerd? Ga ook voor groen bezorgen en sluit je aan bij duizenden tevreden klanten! Vraag een vrijblijvende offerte aan voor je bezorgfiets. Duizenden klanten gingen je voor. Ons klantenbestand bestaat onder meer uit klanten als Domino’s, New York Pizza, McDonalds, Burger King en Subway. Noem het maar op! Overal in Europa en zelfs daarbuiten rijden onze elektrische bezorgfietsen rond. 

Onze fietsen zijn voor meer bezorg-doeleinden geschikt dan alleen eten bezorgen! Niet alleen eetgelegenheden zijn bij ons aangesloten, zo hebben we bijvoorbeeld ook fietsen uitstaan bij apotheken. Niets is ons te gek! Mocht je vragen hebben over uw ‘alternatieve’ bezorgdienst en de mogelijkheden met een Ebike4Delivery? Neem contact met ons op! We kijken graag met u mee of we voor u een passende bezorgfiets kunnen samenstellen! 

Bekijk hier de mogelijkheden voor leasen of kopen. Vraag hieronder je offerte aan!

Weet je nog niet zeker voor welke fiets je gaat of wil je gewoon liever alle mogelijke opties en prijzen ontvangen? Vraag via het contactformulier informatie aan.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

DeliverEbike GEN2 bezorgfiets technische tekening- Ebike4Delivery

Frame

Coated aluminium | 53 cm hoog | robuust

Hoogte

Één maat, toegankelijk voor personen tussen de 155 cm en 210 cm

Gewicht

31 kg

Banden

Schwalbe Marathon Plus anti-lekbanden

Remmen

Tektro remschijf voor | SRAM-terugtraprem achter

Slot

Een diefstal-proof AXA-slot

Standaard

Midden standaard

Verlichting

Automatisch | 2 LED lampen voor | 2 LED lampen achter

Voor -en achterpin

Montage van maximaal 2 boxen mogelijk

Accu

Uitneembare Li-Ion accu | aan-uit knop | 14 ampère

Acculader

36 volt | 2 ampère

Reikwijdte

50 tot 90 km, afhankelijk van verschillende factoren

Motor

250 Watt voorwielmotor

Snelheid

Maximaal 25 km/u

VOORDELEN VAN DE GEN2+

Framehoogte van 53 cm

een perfecte pasmaat voor iedere driver

Uitneembare accu

beschikbaar in 14 ampère met een reikwijdte van 50 tot 70 km (ruimte voor upgrade)

Volledig customizable

de kleur van het frame is te personaliseren en we verzorgen branding op het frame en op de boxen

Schwalbe Marathon Plus anti-lek banden

maken de Ebike4Delivery, naast het robuuste frame, onverwoestbaar

Maximumsnelheid 25 km/u

250 Watt voorwielmotor met een automatische 2-speed versnelling

Automatische verlichting

2x voor -en achter verlichting voor goede zichtbaarheid

Axa-slot

wordt met 2 sleutels geleverd en is diefstalproof

Aanpasbare zadelhoogte

en voorzien van een gelpadding voor maximaal zitcomfort

Voor -en achterrem

met een hydraulische remschijf om de veiligheid nog meer te garanderen

Waar wacht je nog op?