Over ons


Contact

Wie zijn wij?

Ebike Nederland B.V. is een Nederlands bedrijf dat vooral bekend is van de populairste elektrische bezorgfiets: de Ebike4Delivery. Toch is Ebike Nederland B.V. al sinds 1860 actief in de fietsindustrie met de eigen merken Concordia, Gruno/Adek/Amstel Transportfietsen en Brittijn Fietsen. Deze laatste is al sinds 1930 importeur van de Sachs Saxonette gemotoriseerde fiets: de voorloper van de e-bikes zoals wij die kennen.

Specialist in elektrische mobiliteit
Wij zijn gespecialiseerd in elektrische mobiliteit voor transport en intensief professioneel gebruik. Onze kennis en expertise heeft geleid tot de ontwikkeling van de Ebike4Delivery en de Escooter4Delivery. Deze leveren wij o.a. aan bekende fastfoodketens, pharma, maaltijd- en postbezorging en de leisure- en gastvrijheidsindustrie.


Made in Holland

Onze producten worden ontworpen, ontwikkeld en geassembleerd in Nederland. Daarnaast wordt de assemblage onder andere gedaan door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling, fabricage, verkoop en het onderhoud van e-bikes. Hierdoor begrijpen wij beter dan ieder ander welke eisen de gebruiker aan een moderne e-bike stelt.

Ebike Nederland biedt een breed scala aan producten en services, gericht op zorgeloze elektrische mobiliteit voor al onze klanten. Dit kan in een totaalpakket; van huur of koop, tot full operational lease en inclusief training, service, reparatie en onderhoud.

Ontdek meer

Wereldwijd
Ebike Nederland is internationaal marktleider in fabricage en distributie van e-bikes voor professioneel gebruik. In 2020 bereiken wij de mijlpaal van 10.000 operationele e-bikes in meer dan 15 landen wereldwijd. Het in snel tempo groeiende klantenbestand wordt bediend door onze commerciële organisatie en partnerships in de belangrijkste Europese landen, de Verenigde Staten en Azië-Pacific.
2019
Uw titel

Een tijdslijn is een grafische voorstelling voor een tijdsperiode, waarop belangrijke momenten aangeduid zijn.

2018

U kan wijzigen, dupliceren...

... en wissel de tijdslijn inhoud naar uw vereisten.

2015

Gebruik deze tijdlijn als een deel van uw CV, om bezoekers te tonen wat u in het verleden heeft gedaan.