Ja, ik wil graag een service melding maken.

Vul het onderstaande formulier in zorg ervoor dat uw bedrijfsnaam en het email adres kloppend zijn. Anders kunnen we u niet vinden in ons systeem en heeft u kans dat uw service aanvraag word afgewezen.

Het telefoonnummer wat u op geeft dient een nummer te zijn waarop u ook buiten openingstijden op te bereiken bent.

Wij kunnen langskomen van 9.00 uur s'ochtends tot 21.00 s'avonds u dient te zorgen dat er iemand aanwezig is zodat we de service kunnen verrichten. Wij zullen u een 30 minuten voordat we op locatie zijn uw bellen daarom is het belangrijk dat het telefoonnummer wat u op geeft een nummer is waarop u ook buiten openingstijden op te bereiken bent.

Indien er niemand aanwezig is als onze monteur bij u langskomt of er iets niet aan de melding klopt zijn we genoodzaakt deze gemaakte kosten (o.a. 75 euro voorrijkosten) aan u door te berekenen en zullen we de service aanvraag als afgehandeld zien.

Let op! Is uw fiets gestolen? Mail dan naar service@ebike-nederland.com. Heeft u nieuwe sleutels nodig? Raadpleeg dan de AXA Sleutelservice. Voor deze genoemde gevallen is het NIET de bedoeling dat onderstaand formulier wordt ingevuld.

Voor alle vragen gerelateerd aan de boxen van uw fiets graag contact opnemen met de sales afdeling van Ebike4Delivery.

Graag ontvangen we van u een mobiel nummer waarop u ook buiten openingstijden op te bereiken bent.